Goji bogyót gyerekeknek

A goji bogyó adagolása gyermekeknek. A gyermek immunrendszerének felerősítése goji bogyóval.

Még a fejlett országokban élő gyerekek is érzékenyek a fertőzésekre, mivel immunrendszerük nem teljesen kifejlett. Emellett folyamatosan ki vannak téve kórokozóknak az osztálytermekben, nagyobb valószínűséggel fáznak meg, kezdenek köhögni és kapnak el más fertőző betegségeket. A goji bogyó antioxidánsai erősítik az immunrendszert és csökkentik a kockázatát a gyerekeket fenyegető fertőzéseknek.

Hacsak a gyermeknek nincs konkrét allergiája vele kapcsolatban, biztonsággal fogyaszthatja ezt a gyümölcsöt. Egy 28 grammos goji bogyó adag (szárított) 100 kalóriát tartalmaz és nincs benne koleszterin vagy zsír. Az immunerősítés mellett a goji bogyó javítja a látást és ez különösen fontos a gyermekek számára, akik tanulás, tévénézés vagy a számítógépen való munka/játék közben erőltetik a szemüket.

A goji bogyó növeli az energiaszintet, erősíti az izmokat, a csontokat és javítja a keringést. Ezen hatásai javítják a sportteljesítményt a versenyeken vagy a tornateremben. A gyerekeknek több energiájuk lesz ahhoz, hogy különböző testmozgást végezzenek, mint a futás, az úszás, sportjátékok, tánc stb.

A goji bogyóban lévő karotinodiok, polifenolok védik gyermekeinket a degeneratív betegségektől, bizonyos ráktípusoktól és a keringési betegségektől. Erősítik a bélrendszert, a légutakat és a húgyutakat, javítják a bőr, a fogak és a haj állapotát. Az esszenciális zsírsavak az elhízott gyerekeknél elősegítik a fogyást.

A goji bogyó jót tesz a gyerekek növekedésének és fejlődésének. A gyerekeknek életük korai szakaszában, 3 és 8 éves koruk között rengeteg tápanyagra van szükségük, ez határozza meg növekedésüket. Elegendő mennyiségű és jó minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat kell fogyasztaniuk, ezek segítik a fizikai és szellemi fejlődésüket és teszik őket egészségessé.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

A goji adagolás gyerekeknek

A kínai gyógyászatban kb. 150ml goji bogyót javasolnak naponta. Az egészséges embereknek 10-30 ml goji bogyó velő fogyasztását ajánlják. Ha valamilyen konkrét betegség áll fenn, az adag nagyon változó lehet. A 12 év alatti gyerekeknek legfeljebb 5-10 ml goji bogyót lehet adni naponta. A goji bogyóban lévő vitaminok és tápanyagok nagyon előnyösek a számukra.

Azoknak a gyerekek, akik rendszeresen fogyasztanak goji bogyót, több energiájuk van, ezért egész nap aktívak és éjjel gyorsan elalszanak.

A gyerekek kora reggel vagy este is ehetnek goji bogyót. A nap bármely szakában fogyaszthatják, de a tapasztalat az, hogy a gyerekek leginkább a reggelijük mellé szeretik fogyasztani a goji bogyó levét. Ez segít egész nap aktívnak és boldognak maradniuk.

A goji bogyó hatásai
Kattintson ide és ismerje meg a goji bogyó jótékony hatásait. Megelőzés és gyógyítás.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Goji bogyó infók

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.